Thuis

IVY METERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
KLIMOP het METEN is de fabrikant en de leverancier op het gebied van elektriciteit omschakeling & het meten. Onze hoofdproducten omvatten omschakelingsreeks (relay&switch), metend componenten (CT&shunt), metend assemblage (RCD&sensor), metend apparaten (Meter&IOT-apparaat).
Met de fabriek in Zhejiang-provincie en verkoopcentrum in de stad van Shanghai, worden onze producten erkend door het achtenswaardige laboratorium/de certificaten zoals SGS, NMI, KEMA, ANSI en uitgevoerd naar meer dan 68 landen met kwaliteitsborging.
Gebaseerd bij de innovatie, integriteit, win-win samenwerking, pogen wij organisatie met werknemerswelzijn, loodwereld te bouwen in harmonische metrologie. Wat oprecht meer wij is hoop om me op energiebeheer en het lichte omhoog betere leven te concentreren.
China IVY METERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0
Onze productreeks omvat divers van EV-componenten, sluitend relais, huidige transformator, shuntweerstand, het slimme meten/mededeling/voedingmodules, klantgerichte geïntegreerde assemblage enz.
China IVY METERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1
De omschakelingsreeks kan in magnetisch het sluiten relais en magnetisch immuun het sluiten relais worden verdeeld. Met brede waaier van 32A aan 200A, voldoen zij aan de certificaten van IEC62055-31 UC2/UC3-door stabiele prestaties. Zelfde tijd die zij voor afstandsbedieningapparaat hebben aangepast, slimme vooraf betaalde meter, verlichtingssysteem, zonnepaneel als omschakelingscontrole en energiebehoud.
China IVY METERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2
Metend Componenten omvat CT & Shunt. De huidige Transformator keurt lijmtechnologie en plastic omhulsel in plaats van traditionele methode goed. Met hoge nauwkeurigheidsklasse 1/0,5/0.5s/0,01/0,02, kan het voor het meten van binnenkant van energiemeter worden gebruikt. De open kern huidige transformator kan met meter worden gebruikt om metingswaaier te verzekeren. De shuntweerstand maakte van materiële combinatie van Cu-Manganin-Cu door EBW technologie. Goed - ontvangen door meterfabriek voor basismeter toe te schrijven aan economisch op kosten en goed-aangepast op ontwerp. De laagste TCR-Waarde en de stabiele prestaties kunnen niet ook worden genegeerd.
China IVY METERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3
Metend Assemblage met inbegrip van slimme sensor met shunt, slimme sensor met eind, slimme sensor met ct, slimme ct met m-Bus, slimme ct met LoRamesh, die voor energie kan worden gebruikt die, lekkage controle, opsporing en etc. het alarmeren in EV-autolader en medische machine meten. Het voorzien van componenten van concurrerende prijzen is enkel uiteinde van ijsberg, wij meer nadruk op aangepaste die oplossingen op technische en bedrijfsvereisten worden gebaseerd.
 
China IVY METERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4
KLIMOP het METEN - Globale schakelende en metende oplossingsleider!
Contacteer ons voor snel citaat en word nu steekproeven:)
China IVY METERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China IVY METERING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : KLIMOP

Aantal werknemers : 10~1000

Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China IVY METERING CO.,LTD Certificaten China IVY METERING CO.,LTD Certificaten China IVY METERING CO.,LTD Certificaten China IVY METERING CO.,LTD Certificaten